Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στο κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης …

Συνεχίζονται οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών για την σοβαρή υπόθεση με την μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, που βρέθηκε σε δύο νταλίκες στην Πάτρα. Ήδη έχουν συνολικά έχουν κατασχεθεί 370 κιλά ηρωίνης.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην υπόθεση εμπλέκεται και απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος έχει συλληφθεί στην Αθήνα. Πρόκειται για αστυνομικό διευθυντή, που αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του ταξίαρχου και έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στην Ασφάλεια Αττικής. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Παρασκευή, UPD:20:03, 10 Απριλίου 2015 20:01).

Εκπληκτικά πράγματα.

Είναι δυνατόν ο κύριος αυτός να φθάσει μέχρι το βαθμό του ταξιάρχου και να μην είχε εκδηλώσει τις πραγματικές αρετές του;

Όλες οι ηγεσίες επί χρόνια και χρόνια τον προστάτευαν προφανώς, ενώ και οι προαγωγές γίνονταν με τον αυτόματο προαγωγέα. Εκπληκτική και πρωτότυπη ελληνική εφεύρεση και καινοτομία.

Αλλά φαντάζομαι ότι η ευγενής διεργασία του κουκουλώματος πρέπει να ρίξει τα πέπλα της για να μην εκτεθούν και άλλα πρόσωπα και πράγματα.

Μήπως η θαυμάσια ελληνική Αστυνομία μπορεί να δώσει το πλήρες βιογραφικό του πρωτοπόρου αυτού Έλληνα στη δημοσιότητα; Εκτός και αν εμπίπτει στις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων, οπότε υποκλινόμαστε προς τον νομικό μας πολιτισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου