Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ξένοι υπήκοοι οι 69 από τους 78 συλληφθέντες για τα επεισόδια στην Ιερισσό …

Ξένοι υπήκοοι είναι οι 69 από τους 78 συλληφθέντες για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή κατά την διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας εναντίον της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής. Τα επεισόδια πραγματοποιήθηκαν στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός», στον Κάκκαβο, όπου κατέληξε η πορεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πλειοψηφία των συλληφθέντων είναι γερμανοί (41) και μόλις εννέα είναι Ελληνες. Οι υπόλοιποι είναι Αυστριακοί, Ελβετοί, Γάλλοι, Βούλγαροι και ένας Πολωνός.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, οι περισσότεροι από τους ξένους συμμετείχαν σε κάμπινγκ εναντίον της εξόρυξης το οποίο διοργανώνεται στην Ιερισσό απο τις 18 έως τις 25 Αυγούστου. Στην πορεία διαμαρτυρίας μεταφέρθηκαν με πούλμαν, στα οποία κατέφυγαν όταν άρχισαν τα επεισόδια. Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν παρατεταγμένες, με αποτέλεσμα την ρίψη δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 24 Αυγούστου 2015).

Παρακαλούμε:
  1. Μην ενοχλείτε τους κκ. εισαγγελείς
  2. Μη ρωτήσετε τους αρμοδίους αστυνομία, υπουργείο δημοσίας τάξεως και προστασίας του πολίτη και δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων
  3. Μη ρωτήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ
  4. Μη ρωτήσετε αν και πως θα παρουσιάσουν την είδηση τα ΜΜΕ
  5. Μη ρωτήστε τους οργανωτές των διαμαρτυριών εναντίον της επένδυσης
  6. Μη ρωτήσετε κανένα γιατί κανείς δε ξέρει και κανείς δεν είναι αρμόδιος και υπεύθυνος.
 Όλα καλά και όλα ωραία.

Προφανώς η χώρα δεν κυβερνάται. Πλέει παρασυρόμενη από τα ρεύματα των καιρών στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου