Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Περάστε κόσμε, περάστε κόσμε …

Δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που οι ηγέτες μας Παπανδρέου, Σαμαράς Σημίτης, άνοιξαν τα σύνορα και προσκάλεσαν ουσιαστικά κάθε καρυδιάς καρύδι να έλθει στην Ελλάδα και να κάνει ότι θέλει.

Πολλοί ήρθαν δουλέψαν, έφεραν οικογένειες, έφαγαν ψωμί, έκαναν λεφτά, έστελναν στις χώρες τους χρήματα και η ζωή απόκτησε άλλο νόημα και για αυτούς και κυρίως για τους Έλληνες.

Κανείς δεν ξέρει πόσοι Αλβανοί, Πολωνοί, Ουκρανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Μολδαβοί, Πακιστανοί, Ινδοί, Αφρικανοί, και άλλες πολλές φυλές του Ισραήλ ήρθαν εγκαταστάθηκαν, απόκτησαν δικαιώματα, έβγαλαν συντάξεις, έκαναν τα εγκλήματα τους και ζουν ως πολίτες της έρημης αυτής χώρας, που δεν ξέρει τι της γίνεται.

Τώρα ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άνοιξαν πάλι τα σύνορα και υποδεχόμαστε, διασώζουμε, διευκολύνουμε, καλωσορίζουμε Σύρους, Ιρακινούς, Αφγανούς, Κούρδους, Πακιστανούς, Αφρικανούς και όποιον θέλει να έλθει στην Ελλάδα και να κάνει ότι θέλει.

Τα νησιά βουλιάζουν, οι Έλληνες τα έχουν χαμένα, οι διακινητές Έλληνες και Τούρκοι κάνουν χρυσές δουλειές, οι κλέφτες κάνουν χρυσές δουλειές επίσης, οι μεσάζοντες έγιναν η κυρίαρχη τάξη.

Οι καραβιές των καλοβαλμένων υγιών, ικανών, εμφανώς καλοζωισμένων νέων, παιδιών, οικογενειών δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι υπάρχει ένα εμπόριο που συντηρείται με την ανοχή τουλάχιστον των ελληνικών αρχών για άγνωστους λόγους και με άγνωστες επιδιώξεις.

Και η Ευρώπη κάθεται και κοιτά και αυτή τα περίεργα που συμβαίνουν στα ελληνικά νησιά.

Επειδή δεν έχουμε πλέον καμιά εμπιστοσύνη στις ελληνικές αρχές και την Ελληνική κυβέρνηση κάνουμε έκκληση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις κυβερνήσεις των χωρών μελών της ΕΕ να ασχοληθούν άμεσα με το θέμα και να βρεθεί λύση.

Η Ελλάδα σε λίγο θα καταντήσει χώρα ειδικού σκοπού και χώρα επίσημης διακίνησης κάθε ατόμου που δεν γουστάρει, δεν ανέχεται, δεν θέλει, δεν μπορεί να ζήσει στη χώρα που γεννήθηκε και θέλει να εξασφαλίσει προνόμια και άλλο τρόπο ζωής. όπως τον έχει φανταστεί χωρίς ίσως να δουλεύει, χωρίς καν να κουράζεται και χωρίς να έχει υποχρεώσεις.

Κύριοι ακούστε την κραυγή αγωνίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου