Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ένας θαυμάσιος αλλά άχρηστος πρωθυπουργός …

Προχθές είδαμε τη συνέντευξη του άσχετου με τη διακυβέρνηση της χώρας υπουργού κ. Αλέκου Φλαμπουράρη. ¨Όλα καλά και όλα ωραία κατ΄ αυτόν. Και τι θαυμάσιος άνθρωπος. Έχει ερμηνείες για όλα και μάλιστα αποστομωτικές.
  
Χθες είδαμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του θαυμάσιου τέως πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη (και αυτός ) Τσίπρα., στα εξαιρετικό σαλόνι που δημιούργησε στο μέγαρο Μαξίμου!

Και αυτός όλα άνετα, ωραία. Και τι θαυμάσιος ηγέτης και κυβερνήτης. Και εξαιρετικά άνετος. Μας εξέπληξε δε η άνεση με την οποία περιέγραφε τη θαυμάσια Ελλάδα που θα βρουν τα δυο παιδιά του, ηλικίας 3 και 5 ετών, σε 8 χρόνια από τώρα. ¨Ένας θαυμάσιος κόσμος, αρκεί να είναι ο μπαμπάς τους πρωθυπουργός. (δείτε το βίντεο αν θέλετε στο http://www.enikos.gr/politics/336130,Oloklhrh-h-synenteyxh-toy-Alexh-Tsipra-BINTEO.html – εγώ το είδα και θαύμασα).

Παρακολουθήσαμε έναν πρωθυπουργό που είναι θαυμάσιος αναλυτής και γνωρίζει όλα τα λάθη του παρελθόντος. Αλλά αυτός είναι αλάνθαστος.

Κατόπιν αυτών γύρισε η ψυχή μου από την Κούλουρη και έτσι κοιμάμαι ήσυχος πλέον τα βράδια. Και τα ευρώ μου στην τράπεζα εξασφαλισμένα, μια και έφυγε από το ΣΥΡΙΖΑ ο δραχμολάγνος και νεοκομμουνιστής – που ανέκαθεν ήταν, αλλά δε μας το είπαν – κ. Παναγιώτη Λαφαζάνης (ΒΙΚΙΛεξικό: Λαφαζάνης αρσενικό (ιδιωματικό) πολυλογάς, φαφλατάς, που (συνήθως) λέει ψέματα).

Ο κ. τέως πρωθυπουργός αυτοβιογραφείται ως εξαιρετικός, θαυμάσιος, αποτελεσματικός, ικανότατος, μεγάλης αντοχής, ανθρωπιστής, ιδεολόγος και άλλα πολλά – με λίγα λόγια τέλειος. Ενώ όλοι οι άλλοι είναι απλώς άχρηστοι και παλιάνθρωποι..

Για αυτό που δεν είναι κατάλληλος όμως κ. Τσίπρας είναι να κυβερνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου