Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Είπαν στον τρελό να χέσ…


Νέες εκλογές με ευθύνη Τσίπρα …
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχεται τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον επισκέφθηκε για να υποβάλει την παραίτησή του.

«Ηρθα να σας υποβάλω την παραίτηση της κυβέρνησης». Με την φράση αυτή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο, ο κ. Αλ. Τσίπρας δρομολόγησε και τυπικά στις 9 μ.μ., χθες, τις διαδικασίες που θα οδηγήσουν τη χώρα στην πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, μετά τον ολιγοήμερο κύκλο διαβουλεύσεων και συζητήσεων, οι οποίες διαμόρφωσαν κλίμα πολιτικής ρευστότητας και αβεβαιότητας. Ο κ. Τσίπρας, όπως όλα δείχνουν, έλαβε τις αποφάσεις του υπό την πίεση που διαμορφώνει το εσωκομματικό «αντάρτικο», αλλά και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την φθορά που θα είχε η κυβέρνησή του από την έναρξη υλοποίησης των μνημονιακών δεσμεύσεων. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 21 Αυγούστου 2015).

Θαυμάσια.

Ο εκλεκτός 7-μηνίτικος πρώην πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, αποδεικνύει ότι η εκπαίδευσή του στα φοιτητικά αμφιθέατρα δεν πάει χαμένη.

Έχει με τις ενέργειές του καταντήσει τη χώρα περίγελως διεθνώς, έχει αναγάγει τους κομματικούς καβγάδες σε μείζονα εθνικά θέματα και αποδεικνύει ότι για την αριστερά των καπιταλιστών κομμουνιστών δεν έχει καμιά αξία ή διακυβέρνηση της ΄ώρας  και τα συμφέροντα των πολιτών.

Θέσφατο είναι οι κομματικοί συσχετισμοί και η εξασφάλιση προνομίων, πολυτελούς ζωής, επιρροής και στο βάθος η εξασφάλιση 40 ετών στην εξουσία μέσω λαϊκής δημοκρατίας.

Στον Ελληνικό λαό εναπόκειται για ακόμα μια φορά να αποδείξει αν κατανοεί τη τραγική πραγματικότητα, την ανεπάρκεια και την ανικανότητα του τσούρμου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να κυβερνήσει και τη πλήρη αδιαφορία του για το μέλλον του Ελληνισμού και των παιδιών της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου