Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Π. Καμμένος: Αυτή η συμφωνία αποτελεί το τέλος της εποχής των μνημονίων …

Την αλλαγή της τροπολογίας που αφορά το συνταξιοδοτικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος 
  
μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι η στρατιωτική ηγεσία ζήτησε να παραμένουν και να μην αποστρατεύονται τα στελέχη που δεν περνούν στη Σχολή Πολέμου και έως τώρα αποστρατεύονταν σε ηλικία μικρότερη των 58 ετών.

Ακόμη ανακοίνωσε την εκμετάλλευση των 34 δισ. της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. «Απέδιδαν 1,1 εκατ. το χρόνο και ήδη υπολογίζουμε ότι θα αποδίδουν το 5% της αντικειμενικής αξίας της περιουσίας το χρόνο και μάλιστα χωρίς να πουλήσουμε την περιουσία», είπε ο Π. Καμμένος και πρόσθεσε ότι «έτσι θα μπορέσουμε να φτιάξουμε σπίτια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων». (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:07:43, Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015 07:40).

Γέμισε η Βουλή καραγκιόζηδες.

Με ποιο δικαίωμα ο θαυμάσιος υπουργός κ. Καμμένος γίνεται εργολάβος οικοδομών των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων; Βάσει ποιας λογικής δημιουργείται νέος συνασπισμός συμφερόντων, όπως παλιότερα ο περίφημος ΑΟΟΑ;

Τώρα γίνεται κατανοητό γιατί δεν αποδίδονται τα ανενεργά στρατόπεδα στους δήμους. Το παλαιό όνειρο του μοναδικού Άκη Τσοχατζόπουλου, γίνεται επί τέλους πραγματικότητα.

Ντροπή και αίσχος.

Αυτό δεν είναι πολιτική και κυβέρνηση είναι γειτονιά, δημιουργία συντεχνιών συμφερόντων εναντίον της κοινωνίας και παρανομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου