Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν πάει άλλο» και... συλλαλητήριο …

Σε ειρηνικό συλλαλητήριο, για την ερχόμενη Τετάρτη στις 16:00, κάλεσε τον κόσμο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά το σημερινό δ.σ.
Μήπως σε αυτούς τους λαμπρούς φερέλπιδες απευθύνεται ο εκλεκτός κ. Αλαφούζος;
Αφού οι «πράσινοι» καταδίκασαν γι΄ άλλη μια φορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καλούν τους οπαδούς τους στον ίδιο χώρο στις 25/11, προκειμένου να διαδηλώσουν ειρηνικά για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:17, Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 17:16).

Πήραν καμιά άδεια οι εξαιρετικοί κύριοι της ανώνυμης κερδοσκοπικής ποδοσφαιρικής εταιρείας Παναθηναϊκός, για να κάνουν συγκέντρωση σε ανοιχτό δημόσιο χώρο;

Αλλά θα μου πείτε δεν χρειάζεται καμιά άδεια μια ποδοσφαιρική εταιρεία. Κάνει δεκάδες χρόνια ΄τώρα ότι γουστάρει, χάρις στη διαπλοκή των πολίτικών και στα κορόιδα που πηγαίνουν στο γήπεδο και δίνουν τα ωραία χρήματά τους για να πλουτίζουν χωρίς κόπο και προσπάθεια έξυπνοι, μάγκες και εκμεταλλευτές ιδεών, απόψεων, συναισθημάτων και ιστορικών διαδρομών.

Ελπίζουμε ότι δεν θα δοθεί άδεια και θα ξυπνήσει κάποτε και η καθεύδουσα μονίμως Δικαιοσύνη. Και ας σημειωθεί ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ΄γήπεδο του υποτιθέμενου ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που έχει ΄γίνει και αυτός άντρο και δίαυλος διαπλοκής και εύκολου πλουτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου