Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Εύστοχες παρατηρήσεις του κ. πρωθυπουργού …

Αλ. Τσίπρας προς Νταβούτογλου: Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας
Στο ζήτημα των παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Ε.Ε.-Τουρκίας στις Βρυξέλλες.
 Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ μιλούν με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. – Τουρκίας στις Βρυξέλλες.
«Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας, απέναντι στους Ρώσους» είπε ο κ. Τσίπρας στον Αχμέτ Νταβούτογλου.

«Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο. Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Κυριακή, UPD:21:37, 29 Νοεμβρίου 2015 21:34).

Επί τέλους βλέπουμε τον κ. πρωθυπουργό να μιλά τη γλώσσα που ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και συγκινεί τους Έλληνες.

Εκείνο που περιμένουμε είναι λύσεις που θα βελτιώσουν τη κατάσταση και θα απαλλάξουν την Ελλάδα από τις συνέπειες της αδίστακτης και ενορχηστρωμένης επιχείρησης των μαφιόζων τούρκων διακινητών ανθρώπων, με την ανοχή των Τουρκικών αρχών ή ίσως και την ενθάρρυνσή των.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου