Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Σύνταξη 700 ευρώ για όλους στα 67 προτείνει ο Στ. Μάνος …

Χωρίς κρατήσεις και εισφορές ούτε του εργαζόμενου ούτε του εργοδότη
Ο κ. Μάνος εκτίμησε παράλληλα ότι «το κόστος της πρότασης είναι 15 δισ. ευρώ ετησίως λιγότερα από τα 18 που πληρώνει σήμερα ο προϋπολογισμός» (φωτ. αρχείου).

Την πρότασή του για σύνταξη 700 ευρώ για όλους, χωρίς κρατήσεις και εισφορές ούτε του εργαζόμενου ούτε του εργοδότη, επαναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος.


Όπως συμπλήρωσε, «όποιος θέλει μεγαλύτερη σύνταξη, όποιος τη θέλει σε μικρότερη ηλικία, θα μπορεί να αγοράσει ένα σχήμα που του προσφέρει ό,τι επιθυμεί από ιδιωτικές και ασφαλιστικές εταιρείες» … (. ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:22:02, Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 21:55).

Αυτή είναι καινοτόμος πρόταση. Το έχουμε ξαναγράψει και ευχαριστούμε το κ. Μάνο που επανέρχεται και ταράζει εκ νέου τα νερά.

Τα νερά του βούρκου που δημιουργεί το ταραγμένο μυαλό του πλούσιου και ακκιζόμενου, καπιταλιστή κομμουνιστή υπουργού Εργασίας κ. Γεωργίου Κατρούγκαλου, του ακατανοήτου.

Ο κ. Κατρούγκαλος επιμένει να ανακατεύει το ασφαλιστικό με την πρόνοια και τη φορολογία ενώ πρόκειται για εντελώς διαφορετικές διεργασίες και λειτουργίες.

Μας προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι και πάλι οι Θεσμοί και οι Ευρωπαίοι κάνουν τα στραβά μάτια και ανέχονται τις ηλιθιότητες των Κατρούγκλαου- Τσίπρα παρά πάσαν λογική και καλή ευρωπαϊκή πρακτική.

Θα μας θάψουν και θα κατεδαφίσουν τη χώρα.. Έτσι Απλά και Κατανοητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου