Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Το προσφυγικό εμβολίζει την Ελλάδα …

Διαβάσαμε με ενδιαφέρον το άρθρο του κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΤΑΚΗ) ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 24ης Απριλίου 2016 (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 24.04.2016).

«… Οι τριήρεις εμβόλιζαν κάτω από την ήρεμη επιφάνεια της θάλασσας τα εχθρικά πλοία. Και σήμερα το προσφυγικό εμβολίζει την Ελλάδα, με τα νερά να μπαίνουν από πολλές πλευρές.



H Τουρκία με οργανωμένη αστυνομία και στρατό δεν εμποδίζει τους ασυνείδητους διακινητές της δυστυχίας και προσπαθεί, επωφελούμενη και της κρίσης στην Ελλάδα, να προωθήσει τα πιόνια της στη διεθνή σκακιέρα ζητώντας ανταλλάγματα βλαπτικά για όλη την Ε.Ε. Αλλά και η Ευρωπαϊκή Ενωση (Ε.Ε.) έπρεπε να διαβλέψει τι ερχόταν και να συμπαρασταθεί οικονομικά στην Τουρκία να κρατήσει μετανάστες που πολιτισμικά έχουν πολλά κοινά με τους Τούρκους …».

Πρόκειται για συμπυκνωμένη περιγραφή της πραγματικότητας και εκτιμήσεις της κατάστασης που πρέπει να προβληματίσουν όλους μας. Φυσικά η ανεύθυνη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δε ξέρει να διαβάζει και για αυτό είναι  περιττό να της υποδείξουμε εμείς ότι κάνει μεγάλο λάθος.

Η Ελλάδα κατόρθωσε να έχει τεράστια προβλήματα με 50.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες όταν η ιδία απορρόφησε δυο φορές από 1.000.000 σχεδόν παράνομους, πολλοί εκ των οποίων έγιναν Έλληνες χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα, την ιστορία, γράμματα και να έχουν στοιχειώδη σεβασμό και ικανότητα κατανόησης του Ελληνικού πολιτισμού και της ιστορίας μας. Αλλά βγάζουν μεροκάματο και δίνουν καλύτερα μεροκάματα σε Έλληνες «εργοδότες» και εκμεταλλευτές, που αδιαφορούν για οτιδήποτε άλλο.

Ταχύτατα και η Ελλάδα πρέπει να αποτινάξει το θλιβερό τσούρμο της διακυβέρνησης των χωρίς γνώσεις, ικανότητες και αρχές ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να αναδιοργανώσει όλα τα επίπεδα της δημόσιας Διοίκησης, της δημόσια Τάξης και Εκπαίδευσης αν θέλει να λογίζεται ως σύγχρονο κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου