Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Φανφάρες, γελοιότητες, γλείψιμο και ευκαιρία να δουν τη φάτσα τους στα βοθροκάναλα ...

Άννα Κορακάκη: «Δεν ξεχνάω τις δυσκολίες που πέρασα για να φτάσω ως εδώ»


× «Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα με δύο μετάλλια από την ίδια διοργάνωση, εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες. Δεν ξεχνάω τις δυσκολίες που πέρασα για να φτάσω μέχρι εδώ», είπε η Αννα Κορακάκη και πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε όσα ασχολούνται να φτάσουν πιο ψηλά. Ελπίζω ότι οι επιτυχίες μου θα φέρουν περισσότερα νέα παιδιά κοντά στη σκοποβολή».

Τέλος τόνισε ότι «αφιερώνει τα μετάλλια αποκλειστικά στην οικογένειά της και σε όσους την στήριζαν πριν τα κατακτήσει γιατί αυτοί είναι που θα την στηρίζουν και όταν τελειώσουν όλα αυτά».


Την αθλήτρια υποδέχτηκε στην πίστα του αεροδρομίου ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής ενώ είχε προγραμματιστεί και στρατιωτικό άγημα από όλα τα σώματα. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 11 Αυγούστου 2016).

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας και ευχόμαστε και εις ανώτερα.

Δεν ξεφύγαμε όμως ούτε και το 2016 από την παράδοση που θέλει πολιτικοί και δημοσιογράφοι να εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για να γίνουν υπερβολές, να επαναλαμβάνουν τις γνωστές φράσεις για την περίσταση και να επιδιώκουν να δούν τη φάτσα τους στα βοθροκάναλα, που λέει και το εκλεκτό μέλος της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Παυλος Πολάκης.

Μόλις τελειώσει η σεμνή τελετή θα γυρίσουν οι κκ. αρμόδιοι στους σκουπιδροβριθείς δρόμους, στη ρύπανση, στη βρώμα, στην αποσάθρωση και στους κομματικούς τους αντιπάλους, με τους οποίους συζούν και συνπλουτίζουν, εις βάρος της λογικής και των νομοταγών Ελλήνων πολιτών.

Ούτε μέτρο, ούτε Παιδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου