Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Ερώτημα 255ο … για τις κριτικές των ξενοδοχείων …

Σήμερα οι ταξιδιώτες προτού αποφασίζουν να διαμείνουν σε ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, διαβάζουν τις κριτικές που άλλοι ταξιδιώτες που έχουν προηγηθεί, γράφουν για τα καταλύματα.

Σε πολλές περιπτώσεις οι κριτικές είναι πολύ κακές και αποτρέπουν τους ενδιαφερομένους να επιλέξουν τα εν λόγω ξενοδοχεία.

Μας προξενεί κατάπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν κακές κριτικές, πολλές φορές στα όρια που λογικά θα έπρεπε να επιβάλλουν την επέμβαση των αρχών και την υποβάθμιση των συγκεκριμένων μονάδων ή ακόμα και το προσωρινό ή οριστικό κλείσιμό τους.

Τραγική είναι επίσης και η αδιαφορία των ιδιοκτητών ή των διαχειριστών, που δεν τους καίγεται καρφί για την άθλια εικόνα που εμφανίζεται και τη δυσφήμηση, αλλά και δεν κάνουν τίποτε για να την ανατρέψουν.

Μάλλον πρόκειται για φαινόμενα πλήρους διάλυσης αρχών και επιχειρηματικής λογικής και φαίνεται να μην ιδρώνει κανενός το αυτί.

ΥΓ: Συμπληρωματικό ερώτημα: Δε θα έπρεπε ο πολυτελής και λογικά άχρηστος ΕΟΤ να διαθέτει υπηρεσία υποδοχής και ελέγχου των κριτικών, άμεσης παρέμβασης και επιβολής αλλαγων και βελτιώσεων προς όφελος όλων;
Δημοσίευση σχολίου