Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Ερώτημα 256ο … για τις αμοιβές των υπαλλήλων της ΕΕΕ …

Από συζητήσεις και κάποιες πληροφορίες, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι αμοιβές των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, του Λουξεμβούργου και του Στρασβούργου είναι δυσθεώρητες και προκλητικά υψηλές για τους πολίτες των χωρών μελών και ιδιαίτερα των οικονομικά εξαθλιωμένων χωρών του Νότου.

Η ΕΕΕ οφείλει να αναθεωρήσει την πολιτική της στο θέμα αυτό και οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν ανώτατα όρια και περιορισμό των εμμέσων πλεονεκτημάτων και απολαβών.

Η σημερινή κατάσταση πρέπει να αλλάξει αμέσως και να γίνει ποιο ορθολογική και ποιο δίκαιη.
Δημοσίευση σχολίου