Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Δεν μπορεί να βγει καλή κουβέντα από το στόμα των κουκουέδων …

Ακούσαμε χθες αρκετές φορές από την κρατική ΕΡΤ τις δηλώσεις Κουτσούμπα εναντίον του κ. Ομπάμα και της ιμπεριαλιστικής, ανάλγητης, καταστροφικής μεγάλης δύναμης των ΗΠΑ που πίνει το αίμα των λαών και έχει υποδουλώσει κάθε πρώην ελεύθερο άνθρωπο στον πλανήτη.

KKE Towers & Suits 
Εξαίρεση βεβαία αποτελεί ο πολύς Κουτσούμπας που σφύζει από καλοπέραση, μετέχει της καπιταλιστικής κραιπάλης και έχει προφανώς επωφεληθεί και αυτός από την ελευθερία και τις ευκαιρίες που προσφέρει η ελεύθερη αγορά, ο καπιταλισμός και η δημοκρατία.

Οι άνθρωποι αυτοί το μόνο που τους νοιάζει είναι τα προνόμια που απολαμβάνουν στις δημοκρατικές δυτικού τύπου κοινωνίες και οι δυνατότητές τους να κακομεταχειρίζονται, να εξευτελίζουν και να λοιδορούν εν ονόματι της δημοκρατίας, ότι εξελίσσεται και επιτυγχάνει.

Ας αναλογιστούν όλοι οι κουκουέδες ότι στην Ελλάδα δεν χρειάζονται προσπούσκ για να πάνε στη Λαμία ή στα Γρεβενά ή αλλού. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να τους κάνει να λένε και κάποιες καλές κουβέντες όταν καταφέρονται αφ’ υψηλού και στα σίγουρα για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον πλανήτη.
Δημοσίευση σχολίου