Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Οι αθλιότητες στο σταθμό Νομισματοκοπείο παραμένουν προκλητικά ...

Ο σταθμός λεωφορείων στο ίδιο σημείο με το σταθμό του Μετρό είναι μια καλή λύση για το συνδυασμό μεταφορικών μέσων, προς εξυπηρέτηση των πολιτών.


Έλα όμως που δεν μπορεί να γίνει τίποτε ουσιαστικά και αποτελεσματικό. Και τα φέουδα των τυράννων του Ελληνικού λαού, δημιούργησαν ακόμα ένα ανοσιούργημα λογικής και προκλητικής περιφρόνησης προς του πολίτες .

Δεν προβλέφθηκε σταθμός ταξί! Αλλά σταθμεύουν παράνομα ΙΧ. Αριστούργημα.

Έτσι οι καλοί επαγγελματίες ταξί, αντί να κινητοποιηθούν και να πείσουν τους άθλιους αρμοδίους για το παράλογο του πράγματος, κάνουν πιάτσα, με το έτσι γουστάρω απέναντι (στην άνοδο της λεωφόρου Μεσογείων) και μπροστά στο σουπερμάρκετ ΑΒ) και επί του λεωφορειόδρομου των αστικών συγκοινωνιών.

Έτσι ήρθε και έδεσε το πράγμα.

Κακός, κάκιστος σχεδιασμός, περιφρόνηση σε νόμους, κανόνες και λογική, διαπλοκή και μόνιμη παραβίαση των Νόμων με υπόθαλψη των αρχών – εν προκειμένω της Τροχαίας – και πλήρης αδυναμία διορθώσεων των κακώς κειμένων.

Στη σύγχρονη Ελλάδα οι λύσεις είναι απλώς ανέφικτες. Και ποτέ η χώρα δεν θα εκσυγχρονιστεί.
Δημοσίευση σχολίου