Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Πολίτες και βουλευτές χωρίς δικαιώματα και προστασία από το νόμο …

Θύμα ξυλοδαρμού ο βουλευτής της Χ.Α. Γ. Γερμενής

INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής.

Το περιστατικό συνέβη στις 13:20, όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων πλησίασε και επιτέθηκε στον βουλευτή της Χ.Α., που καθόταν σε καφετέρια στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι.

Ο Γερμενής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στο κεφάλι, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά από αναζητήσεις προσήχθη ένας νεαρός 21 ετών, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:18:49, Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 15:17).


Ισότητα, ισονομίας, δικαιοσύνη, προφανώς άγνωστες λέξεις για το κράτος και τη κυβέρνηση, εφόσον οι πολίτες έχουν απόψεις νόμιμες μεν, αλλά διαφορετικές από τις δικές τους.

Το δράμα είναι ότι και η Δικαιοσύνη παραμένει παγερά απαθής παρατηρητής των γεγονότων και δεν ασχολείται με παράνομες πράξεις που δεν της κάνει κέφι.

Ντροπή.

ΥΓ: Φαντάζομαι ότι και η Βουλή θα σιωπήσει μέχρις εσχάτων …
Δημοσίευση σχολίου