Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Επ' αόριστον αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της De Puy ...

Δεκτή ένσταση της υπεράσπισης για μη έγκαιρη κλήση των αλλοδαπών κατηγορουμένων

Σχολάζουσα Δικαιοσύνη 1ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 17 Νοεμβ 2016
Επ' αόριστον αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της De Puy από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, που έκανε δεκτή την ένσταση της υπεράσπισης για μη έγκαιρη κλήση των αλλοδαπών κατηγορουμένων.

Όπως επισήμανε η υπεράσπιση, δεν είχε επιδοθεί εγκαίρως και το βούλευμα στους κατηγορουμένους, όπως προβλέπει ο νόμος. … (NAYTEMPORIKH, UPD:12:21, Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 12:17).


Μετά τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η συμπαθέστατη υπουργός Τουρισμού και αναβαθμίστηκε, για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού και άλλων μορφών του, προτείνουμε και την ανάπτυξη του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.  

Φανταστείτε να μπορούν όλοι οι κατηγορούμενοι να μπορούν να μεταφέρουν τις δίκες τους στην Ελλάδα, όπου η τυφλή Δικαιοσύνη απονέμεται με προσήλωση στα ατομικά δικαιώματα και στις αρχές του νομικού μας πολιτισμού.

Θα πλημυρίσουμε από υποθέσεις και θα εισρεύσουν στα ταμεία του Ελληνικού κράτους εκατομμύρια επί εκατομμυρίων, κυρίως λόγω των συνεχών αναβολών και των μεγάλων χρόνων αναμονής.

Καταπληκτικό.
Δημοσίευση σχολίου