Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Από τώρα ξεχώρισε το πρόσωπο του 2017 …

Την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου συγκαλεί η Θάνου για το όριο ηλικίας των 67 - Αντίδραση Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων


 Άντε, πρόεδρος και στα 100 …
Παρά τις αντιδράσεις και την αρνητική τοποθέτηση του υπουργού της Δικαιοσύνης αλλά και όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου επανέρχεται στο θέμα της παράτασης του ορίου ηλικίας των ανώτατων δικαστικών λειτουργών, παρά τη ρητή συνταγματική απαγόρευση, όπως ανακοινώνει η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 20 Ιανουαρίου 2017).

Ποτέ δε φανατιζόμαστε ότι η μικροσκοπική το δέμας, κα Βασιλική Θάνου, πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος και σήμερα Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, έχει τόση επιμονή, τόση ενέργεια, τόση ικανότητα και τόση περιφρόνηση προς το Σύνταγμα και τους νόμους του Ελληνικού Κράτους.

Δικαιούται λοιπόν το τίτλο του προσώπου του 2017, παρόλο που αυτό βρίσκεται στις αρχές του.

Εύγε κυρία. Και εις ανωτέρα, αν και είστε απολύτως ακατάλληλη για τη θέση που κατέχετε.
Δημοσίευση σχολίου