Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Να πρωτοστατήσουν οι μαθητές …

Οι τεχνολογίες των ιπταμένων συσκευών με εξαιρετικές δυνατότητες καταγραφής (drones, στην Αγγλική) αποτελούν νέο πεδίο ανάπτυξης εφαρμογών για πολλούς τομείς δραστηριότητος.

Ελπίζουμε οι μαθητές των σχολείων να συμμετάσχουν ενεργά στην από αέρος αποτύπωση των πόλεων και των οικισμών στους οποίους κατοικούν και των περιοχών στις οποίες βρίσκονται και να προσθέσουν καλλιτεχνική έκφραση, αισθητική, περιγραφή και αναφορές σε τοπικά έθιμα, μύθους, ιστορίες, περιβαλλοντικούς παράγοντες και ότι άλλο θέλουν και πιστεύουν τα νέα παιδιά ότι θα ενδιαφέρουν τους πολίτες προς τους οποίους θα απευθύνονται τα προϊόντα της δημιουργίας τους.

Αναμένουμε.
Δημοσίευση σχολίου