Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Ίσως μόνον η δημόσια διαπόμπευση τους συνετίσει …

Στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ με πολυτελή βίλα 1.000 τ.μ.



Την επανεξέταση των προϋποθέσεων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) θα ζητήσει η ΔΕΗ, προκειμένου να μπει τέλος στο όργιο απάτης που συντελείται εις βάρος της Επιχείρησης αλλά και των καταναλωτών που πληρώνουν το κόστος του ΚΟΤ ως Υπηρεσία Κοινής Ωφελείας (ΥΚΩ) μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

Αυτό ανακοίνωσε, χθες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ο επικεφαλής της ΔΕΗ Μανόλης Παναγιωτάκης, δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία για τις στρεβλώσεις που έχει δημιουργήσει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο. Ο κ. Παναγιωτάκης αναφέρθηκε σε ενδεικτικά παραδείγματα, από έρευνα που πραγματοποίησε η ΔΕΗ. Οπως είπε, εντοπίστηκε καταναλωτής που έχει ενταχθεί στο ΚΟΤ με βίλα 1.000 τ.μ. στην Κηφισιά και κατανάλωση 8.000 κιλοβατώρες το τετράμηνο που χρωστάει 28.000 ευρώ, αλλά και πρώην εφοπλιστής στην Καστέλλα που διατηρεί μονοκατοικία εκτάσεως 760 τ.μ., δηλώνει άνεργος, καταναλώνει 7.500 κιλοβατώρες και χρωστάει 32.000 ευρώ … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 10 Οκτωβρίου 2017).

Ο μοναδικός πρόεδρος της ΔΕΗ κ. Παναγιωτάκης και όλοι οι μάγκες της διοίκησης της ΔΕΗ και οi αρμόδιοι υπουργοί, Σταθάκης, Σκουρλέτης, Αχτσιόγλου κλπ., οφείλουν, αν έχουν ίχνος φιλότιμου, να δώσουν εξηγήσεις στου ανέργους και τους νέους που λιώνουν περιμένοντα μια θέση εργασίας έστω και με 400 €.

Ο δε μεγαλόθυμος πρωθυπουργός της αλληλεγγύης και την ανθρωπιάς κ. Αλέξης Τσίπρας πρέπει δημόσια να βγει και να μιλήσει επί τέλους για τη θλιβερή καθημερινότητα.

Όσο δε για τους μάγκες κλέφτες με τις μεγάλες τσέπες, το περισσό θράσος και την κοινωνική αναλγησία πρέπει να διαπομπεύονται δημοσίως και χωρίς οίκτο.

Για αυτή την ενορχηστρωμένη απάτη και την προστασία της από τη διοίκηση, πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι και να κληθούν να πληρώσουν για τη ρεμούλα. Αλλά η δικαιοσύνη καθεύδει. μακαρίως. Άλλωστε ο παχυλός μισθός ρέει απρόσκοπτα. 

Απλά και κατανοητά ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου