Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Πανταχού παρών και μάλλον με μεγάλες πλάτες ο φασισμός στην Ελλάδα …

Νέα στοχοποίηση του καθηγητή Συρίγου …


Φασιστόμουτρα καταδιώκουν και απειλούν δημοκράτες. Ο φασισμός άντε πόρτας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 3 Οκτ 2017 

Με σαφή πρόθεση τη στοχοποίηση του καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου Αγγελου Συρίγου έχουν γεμίσει, με την ίδια αφίσα, οι τοίχοι του ιδρύματος, αλλά και πολλές γωνιές στο Κουκάκι, τα Εξάρχεια και τις οδούς Ασκληπιού και Μαυρομιχάλη. Η αφίσα φέρει τη φωτογραφία του κ. Συρίγου έχει τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από κείμενο κατά του πανεπιστημιακού. Η στοχοποίηση του κ. Συρίγου προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Συγκλήτου του Παντείου, η οποία σε ανακοίνωσή της μίλησε για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών». Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», καθηγητές του ιδρύματος έχουν ξεκινήσει πρωτοβουλία για την υπογραφή, απ’ όλο το προσωπικό του Παντείου, κειμένου καταδίκης της αφίσας και όσων κρύβονται πίσω από αυτή …(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 03.10.2017 : 04:41).

Θαυμάσια. Από όλα έχει ο μπαχτσές. Και κυρίως νέα παιδιά με αρχές, παιδεία, καλλιέργεια, ανεκτικότητα και σεβασμό στις απόψεις των άλλων.

Μια ωραία χώρα, μια ωραία κοινωνία, μια ωραία κατάσταση.

Τόσο ωραία που όλες οι αρχές του τόπου την επικροτούν και την υποστηρίζουν, με προεξάρχοντες τους καθ’ ύλη αρμοδίους υπουργούς Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, εκ Ζακύνθου ορμώμενο και Δημοσίας Τάξεως και  Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, εξ Αθηνών ορμώμενο, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Όσο δε για τον τρίτο Ηρακλή της Δημοκρατίας, τον φιλόσοφο υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου, αυτός έκανε πράξη δια νόμου, ότι υποστηρίζουν και προστατεύουν οι δύο προηγούμενοι, δηλαδή την ασυλία φοιτητών και την πλέρια εφαρμογή κατά βούληση και ατιμωρητί του Νόμου του Λίντς, προς πάσα κατεύθυνση.

Το δράμα είναι ότι κανένας, ούτε καν η δικαιοσύνη θεωρεί υποχρέωσή της να επέμβει και περιμένει μακαρίως φόνο, για να κινητοποιηθεί.

Κουράγιο κ. Συρίγο. Είμαστε μαζί σου και συμπάσχουμε. Αλλά η μαφία που ελέγχει τη χώρα είναι τόσο ισχυρή, που λογικά δεν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου