Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Αν ήταν η μητέρα σας κ. Τόσκα τι θα λέγατε και τι θα κάνατε  …

Κυψέλη: Ληστές χτύπησαν και έκαψαν ηλικιωμένη με σίδερο


Αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν σε διαμέρισμα 85χρονης στην Κυψέλη, τη χτύπησαν με γροθιές και την έκαψαν με σίδερο, για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες ήταν τρεις και εισέβαλαν στο διαμέρισμα, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Ζώνης, τις πρώτες πρωινές ώρες. Αφού χτύπησαν την ηλικιωμένη στο πρόσωπο, την έκαψαν με σίδερο σε διάφορα σημεία του σώματός της … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:14:30, Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017 14:29).

Το κακό έχει παραγίνει.

Ακόμα και αν ο ανυπόληπτος πλέον και κατ΄ εμάς, επικίνδυνος αν. υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη (τρομάρα του και ντροπή του) κ. Νίκος Τόσκας λέει ότι έχει περιορίσει την εγκληματικότητα, αυτές οι εγκληματικές και πρωτόγνωρες για την Ελλάδα ενέργειες δείχνουν ότι η χώρα έχει κατακλυστεί από ορδές επικινδύνων και ανάλγητων κακοποιών που έχουν βρει εδώ φιλικό περιβάλλον, ατιμωρησία, πολύ μικρή πιθανότητα να συλληφθούν και να καταδικαστούν και μεγάλα περιθώρια εξαιρετικής ζωής απολαμβάνοντας τα κλεμμένα και τα προϊόντα των εγκλημάτων, τους χωρίς σχεδόν καμία συνέπεια.

Μας εξοργίζει το γεγονός ότι κακοποιούν ανήμπορους γέροντες και κάθε ένα που υπολογίζουν ότι έχει πολύ μικρές δυνατότητες να προβάλλει αντίσταση και έτσι να κινδυνέψει το τομάρι τους.

Ο κ. Τσίπρας αν έχει φιλότιμο πρέπει να κάνει επί τέλους κάτι για την προστασία των ευάλωτων πολιτών και όχι να εξαγγέλλει επιδόματα και παροχές για να χρυσώσει το χάπι της ανασφάλειας, της φτώχιας και της πλήρους αδυναμίας του να εξασφαλίσει τη δημόσια τάξη, να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και καλές προοπτικές για τους πολίτες και το τόπο.

Αλίμονό μας, αδέρφια. Μας περιμένουν πολύ δύσκολες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου