Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΕΣΡ: Παραποιημένες ειδήσεις και «τηλεσκουπίδια» από τα κανάλια …

Διαπιστώνοντας «πρωτοφανή υποβάθμιση της ποιότητας του εκπεμπόμενου προγράμματος», το ΕΣΡ προειδοποιεί τα κανάλια ότι θα τους επιβάλει βαρύτατες κυρώσεις, φθάνοντας μέχρι και σε ανάκληση τηλεοπτικών αδειών.
 

Η προειδοποίηση διατυπώνεται σε επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος του ΕΣΡ Αθανάσιος Κουτρομάνος προς τα τηλεοπτικά δίκτυα, κοινοποιώντας την στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι υποβάλλονται συνεχώς στο ΕΣΡ πολλές καταγγελίες κατά των καναλιών, για συστηματική παραβίαση των κανόνων λειτουργίας, της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της αντικειμενικής ενημέρωσης … (sofokleousin.gr, 23 Οκτωβρίου 2017, 17:15).

Λέτε να ξύπνησε το περίφημο και πλουσιοπάροχα αμειβόμενο ΕΣΡ;

Ακόμα και αν είναι έτσι οι ρυθμοί τους είναι αργοί, πολύ αργοί, τόσο αργοί που ουσιαστικά πρόκειται για λευκή απεργία, ή αδράνεια ή διαπλοκή ή ανικανότητα εφαρμογής του Νόμου ή συμπαιγνία.

Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη εδώ και καιρό να επιβάλλει πρόστιμα να τα εισπράξει, να συνετίσει τους απαράδεκτους καναλάρχες, να τους υποχρεώσει να σεβαστούν το νόμο και τη δεοντολογία και άλλα πολλά.

Δεν περιμένουμε τίποτε, όπως δεν έκανε τίποτε τόσα χρόνια από την έναρξη της ιδιωτικής ραδιοτηλεόρασης.

Αλλά τα ίδια κόλπα έμαθε και η κρατική και πλούσια ΕΡΤ με τις στρατιές των μη εργαζόμενων κηφήνων.

Ελπίζουμε να κάνουμε λάθος;

ΥΓ: Έχουμε γράψει πολλές φορές στο ΕΣΡ. Λάβαμε κάποιες απαντήσεις, αλλά πότε δεν παρενέβη υπέρ της δεοντολογίας και της νομιμότητας. Σχετική αλληλογραφία στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου