Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αντ. Σαμαράς: Στόχος να γίνουν τα λιμάνια μας παγκόσμια ναυτιλιακά κέντρα …

O πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς σημείωσε ότι η χώρα ανακάμπτει από την οικονομική κρίση και όπως είπε δύο από τους «πρωταθλητές» της Ελληνικής Οικονομίας ήδη δημιουργούν νέα ρεκόρ. 
 
«Στόχος μας είναι να κάνουμε την Ελλάδα γενικότερα και τα μεγάλα λιμάνια μας πιο συγκεκριμένα, παγκόσμια ναυτιλιακά κέντρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς 
 
στο χαιρετισμό που απήυθυνε κατά την τελετή έναρξης της ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2014».

Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, πρόκειται για φιλοδοξία μιας ολόκληρης χώρας. Αναγνώρισε ότι για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο απαιτείται σκληρή δουλειά, αυστηρός σχεδιασμός και πολιτική σταθερότητα, όπως ανέφερε. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014).

Μπράβο. Το είπατε, αλλά αμφιβάλλουμε αν θα γίνει τίποτε. Ή κάνουμε λάθος;

Άλλωστε το πρόβλημα των αιγιαλών το λύσαμε, καιρός τώρα να λύσουν και το πρόβλημα των λιμανιών μας (βλέπετε  π.χ. http://simpleandclear.blogspot.gr/2008/02/blog-post_1631.html ).

Ξέρετε, ναι αυτών που – όπως λέγαμε από πολύ παλιά και είχαμε γράψει στην τότε κυβέρνηση ότι – μόνον τα χαλίκια σώζουν τη τιμή μας στα λιμάνια, γιατί το τσιμέντο αποχωρεί δυστυχώς πολύ νωρίς. (Οι δύσπιστοι αρκεί να δουν τα λιμενικά έργα οπουδήποτε στην Ελλάδα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου