Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ελλάδα η χώρα που παράγει τίποτε …

Cardico: Συνεχίζονται οι συζητήσεις τραπεζών - επενδυτών
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών και των επενδυτών, για την υπογραφή των κειμένων της συμφωνίας η οποία αναμένεται πολύ σύντομα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Cardico…» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014).

Δίας Ιχθ/γειες: Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 …
 
«… Αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 99 επομ. του Ν.3588/2007, όπως αυτές αντικαταστάθηκαν και ισχύουν σήμερα, υπέβαλε χθες ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες. Παράλληλα, υποβλήθηκε αίτημα για τη λήψη προληπτικών μέτρων υπέρ της εταιρείας και των θυγατρικών της …» (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014).

Μπορούν οι αρμόδιοι να εξηγήσουν στους έλληνες πολίτες γιατί Ελλάδα δεν μπορεί να συντηρήσει μια εταιρεία επεξεργασίας ξηρών καρπών και γιατί οι ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες χρεοκοπούν;

Και η εξεργασία ξηρών καρπών και οι ιχθυοκαλλιέργειες είναι δυναμικοί κλάδοι και θα έπρεπε να παράγουν και να εξάγουν, λόγω ποιότητας των πρώτων υλών.

Κάποιο λάκκο έχει η φάβα και προφανώς οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν τελικά την εξυγίανση και την επαναλειτουργία.

Αν συμφέρει βέβαια τους μάγκες που διαχειρίζονται τις υγιείς κάποτε επιχειρήσεις. Και οι οποίοι είναι φυσικά πάντοτε αθώοι και στο απυρόβλητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου