Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Άλλο θέμα ο ανασχηματισμός και άλλο η απομάκρυνση ανικάνων και απρποθύμων να δουλέψουν …


Βρήκαμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τις απόψεις του κ. ΠΑΝΑΓΗ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ, στο άρθρο  «Συνέχεια και συνέπεια στη διακυβέρνηση» (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 07.06.2014).

Ενώνουμε και εμείς τη φωνή μας και διαβλέπουμε πλήρη απογοήτευση των νομοταγών και φιλοπρόοδων πολιτών.

Ο θρυλούμενος ανασχηματισμός έγινε μόνο για να προβληθεί ο βαρύγδουπος κ.  Βενιζέλος, ο μονίμως προτρέχων, και τα κωλοκάναλα που έχουν οργιάσει επί 10 ημέρες και πλέον, εμφανίζοντας σενάρια κάθε είδους και πουλώντας αέρα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες  - μια και κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις του πρωθυπουργού -  μιλώντας τη γνωστή άθλια γλώσσα των προκατασκευασμένων φράσεων.

Δυστυχώς η Χώρα δεν προοδεύει αλλά εξακολουθεί το γνωστό προς το γκρεμό και τη διεθνή ξευτίλα δρόμο.

Αθλιότητα, αερολογία, ανύπαρκτη ουσία, απουσία ουσιαστικών συζητήσεων, ρουσφέτια σε γνωστούς και κομματάνθρωπους, έλλειψη μέτρου, πλήρης έλλειψη αξιοκρατίας και δημοκρατικών θεσμών.

Αλήθεια που είναι  τα πεπραγμένα ενός εκάστου των κκ. υπουργών και των άλλων σημαντικών παραγόντων της διοίκησης και του δημοσίου βίου (βλέπετε π.χ. http://simpleandclear.blogspot.gr/2008/05/blog-post_737.html και  http://simpleandclear.blogspot.gr/2011/12/blog-post_20.html ) , ώστε οι πολίτες να έχουν σαφή και ουσιαστική πληροφόρηση επί της πολιτείας καθενός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου