Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Δράσεις για την βελτίωση του προαστιακού σιδηροδρόμου ή η κολυμπήθρα του Σιλωάμ των αρμοδίων …

Δράσεις για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του προαστιακού σιδηροδρόμου με στόχο την ενίσχυση της επιβατικής του κίνησης αποφάσισε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών, τον ΟΣΕ, την ΕΕΣΣΤΥ και την ΕΡΓΟΣΕ. 
Και το τρένο σαράβαλο φαίνεται. Άσε τις γραμμές ...
Οι κύριες δράσεις είναι η επιδιόρθωση ζημιών που υπάρχουν στις κυλιόμενες σκάλες, στους ανελκυστήρες, στα καθίσματα, στους πωλητές εισιτηρίων και ακυρωτικών εισιτηρίων, στα WC, στον φωτισμό, ο καθαρισμός των σταθμών και των αιθουσών αναμονής καθώς και η μείωση ή και η εξάλειψη των καθυστερήσεων.  

Στόχος, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, είναι να προσελκύσει νέους επιβάτες παρέχοντας άνεση και ασφάλεια, αλλά και να αλλάξει η εικόνα του μέσου, αφού υπάρχουν πολλές φθορές και καταστροφές σε συρμούς και κτήρια. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:20:28,Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 20:27).

Λαμπρά και σας αξίζουν συγχαρητήρια.

Αλλά γιατί κύριοι αρμόδιοι αφήσατε να συμβούν όλα αυτά τα θαυμάσια που περιγράφετε; Προφανώς τίποτε δεν λειτουργεί σωστά και τίποτε δεν θυμίζει το νέο σύστημα που τέθηκε σε λειτουργία πρόσφατα. Έτσι δεν είναι;

Και γιατί εσείς είστε οι κατάλληλοι να λύσετε το πρόβλημα και να αναβαθμίσετε τον προαστιακό;

Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο καιρό πάλι τα ίδια θα λέτε και πάλι να ζητάτε κονδύλια για αναβάθμιση και πάλι θα βρισκόμαστε σε τριτοκοσμικό επίπεδο.

Όλοι, μα όλοι στο κ. εισαγγελέα, για εγκατάλειψη της υπηρεσίας και εσκεμμένη καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου