Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Γεωτρήσεις προαναγγέλλει ο Τ. Ερντογάν …

Την κατασκευή πλωτής πλατφόρμας που θα διενεργήσει γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,  
  
στέλνοντας εκ νέου το μήνυμα ότι το «Μπαρμπαρός» θα παραμείνει εκεί όσο συνεχίζονται οι γεωτρήσεις για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σε δηλώσεις του στην εκδήλωση για την 60ή επέτειο από την ίδρυση της Τουρκικής Εταιρείας Πετρελαίων TPAO, o κ. Ερντογάν δήλωσε ότι το «Μπαρμπαρός» βρίσκεται νοτίως της Κύπρου και πρόσθεσε: «Οσο η “Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νοτίου Κύπρου” και η Ελλάδα δεν πάρουν στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις μας, τότε και εμείς θα συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο τις εργασίες μας στην περιοχή αυτή και δεν θα μείνουμε μακριά από τις εξελίξεις». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΣΜΟΣ , 12 Δεκεμβρίου 2014).

Αφερίμ εφέντη Ταγίπ. Σαν έλληνας κουτσαβάκης συμπεριφέρεσαι. Όχι σαν φίλος, ούτε καν σαν γείτονας. Και μη σηκώνεις σε παρακαλούμε το δάχτυλο. Αυτό είναι για άλλη δουλειά!

Μήπως έχει και εσύ ελληνική ρίζα;

Έτσι θα υπήρχε μια εξήγηση στη σουλτανική συμπεριφορά σου και στο κακό που κάνεις, ακόμα και σε σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου