Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Πανό στην πρόσοψη του ΥΠΟΙΚ ανάρτησε το ΠΑΜΕ …

Γύρω στις 6.00 το πρωί πάνω περίπου 100 μέλη του ΠΑΜΕ
συγκεντρώθηκαν στο ΥΠΟΙΚ στην οδό Νίκης ενώ λίγο αργότερα κάποια εξ αυτών μπήκαν στο κτήριο, ανέβηκαν στην ταράτσα και ανήρτησαν στην πρόσοψη του κτηρίου πανό όπου αναγράφεται το σύνθημα: «Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε, πάρε την υπόθεση στα χέρια σου λαέ. Μπλόκο στα νέα μέτρα και στα μνημόνια διαρκείας». ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:09:50, Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 07:20).

¨Έξοχα.

Υπάρχει ένα κόμμα στην Ελλάδα που κάνει ότι γουστάρει.

Γελοιοποιεί νόμους, κανόνες, αρχές, διαδικασίες ασφαλείας, δεοντολογία, λογική.

Ίσως το κόμμα αυτό, το θρυλικό ΚουΚουΕ, που διοικεί τους εργασιακούς χώρους – με ιδιαίτερη λατρεία στους δημόσιους - ανέκαθεν από τον τερματισμό του Εμφυλίου μέχρι σήμερα, ίσως έχει ένθερμο συμπαραστάτη τους νεότερους και θρυλικούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το επίτευγμα αυτό της φυσικής επιλογής της Ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Απορούμε πως ακόμα δεν ανέλαβαν τις διαπραγματεύσεις με τους φοβισμένους και ανίκανους να σκεφτούν σωστά Ευρωπαίους και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ίσως θα το δούμε και αυτό σε λίγο.

Προς το παρόν μπορούμε να ετοιμάζουμε τα μνημόσυνα του νομικού Ελληνικού συστήματος και του ψοφοδεούς, κομμένου και ραμμένου στις επιταγές της πολιτικής τάξεως, Συντάγματος.

 ΥΓ: Μήπως άραγε οι εκλεκτοί κκ. εισαγγελείς γνωρίζουν, τι μεροκάματα πληρώνει το θαυμάσιο ΚουΚουΕ στους επαναστατημένους Έλληνες (;) μισθοφόρους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου