Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


22 Ιουνίου 2015

Τα πράγματα δεν είναι καλά …

Παρακολουθούμε τις ειδήσεις, τις δηλώσεις, τις εικόνες, τα σχόλια σχετικά με τα τεκταινόμενα στις Βρυξέλλες, έχοντας στο επίκεντρο τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ας αφήσουμε τα λάθος κείμενα, τις δικαιολογίες, τις αλλοπρόσαλλες ειδήσεις εντός Ελλάδος και τα καμώματα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τις κάθε είδους ενέργειες που προφανώς δυσκολεύουν τον κ. πρωθυπουργό στο να καταλήξει σε συμφωνία με τους εταίρους χρηματοδότες μας και δανειστές.

Ο κ. πρωθυπουργός θα ήταν σε πολύ καλύτερη διαπραγματευτική θέση αν εντός της Ελλάδος υπήρχε μεταρρυθμιστικός οργασμός, διοικητικές πράξεις που θα είχαν τεθεί σε εφαρμογή για την είσπραξη του ΦΠΑ και την έκδοση αποδείξεων για παράδειγμα και υπήρχαν διαβουλεύσεις έστω επί σχεδίων για αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος και ένα έστω αρχικό σχέδιο δημιουργίας θέσεων εργασίας μέσω επενδύσεων σε επιλεγμένους τομείς της οικονομίας (είτε με τη βοήθεια του ΟΟΣΑ, είτε με βάση το σχέδιο της McKinsey του 2011, είτε άλλο – βλέπετε π.χ. http://simpleandclear.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4.html ).

Φαντάζομαι ότι οι εταίροι μας έστω και την ύστατη στιγμή θα διαπίστωναν σημαντικές αλλαγές και έργω προσπάθεια σύγκλισης προς συμφωνία.

Εσείς τι λέτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου