Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Όλα στον αέρα και σημερα (11 Ιουνίου 2015) και παρά τις δηλώσεις περί του αντιθέτου …

Πέραν αυτών που λέγονται ως ενθαρρυντικές ενδείξεις ωρίμασης και διαφαινόμενης συμφωνίας της Ελλάδος προς Ευρωπαϊκή κατεύθυνση και έξοδό της από την κρίση, ο προσεκτικός και ίσως αυστηρός παρατηρητής μάλλον δεν θα διακρίνει θετικές εξελίξεις.

Υπάρχει εξαιρετικά μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ αυτών που λέγονται στις Βρυξέλλες και τις άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και τις καθημερινές δηλώσεις και τις κινήσεις των μελών της Ελληνικής κυβέρνησης.

Η αναντιστοιχία και η έκδηλή προκλητικότητα δείχνουν μάλλον ενσυνείδητη προσπάθεια παραπλάνησης και εξασφάλισης πλεονεκτημάτων χωρίς ειλικρινή κατανόηση της άλλης πλευράς και απουσία αποφασιστικότητας για την εφαρμογή των δεσμεύσεων που θα συμφωνηθούν.

Το δράμα των Ελλήνων πολιτών δεν θα τερματιστεί με την συμφωνία που φαίνεται να επιδιώκουν όλοι και κυρίως η Ευρώπη.

Μακάρι να κάνουνε λάθος και να έχουμε καταλάβει λανθασμένα την κατάσταση και τις προθέσεις της Ελληνικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου