Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αποφυλακίστηκε ο Ελληνας «βαρώνος της κοκαΐνης» …


Αποφυλακίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες ο Αλ. Αγγελόπουλος
,
εγκέφαλος της μεταφοράς 5,5 τόνων κοκαΐνης με το αλιευτικό σκάφος Africa 1, το 2004. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποκαλούμενος και «Έλληνας Εσκομπάρ» έκανε χρήση των διατάξεων του «νόμου Παρασκευόπουλου» και αποφυλακίστηκε, έχοντας εκτίσει 11 από τα 22 χρόνια κάθειρξης. Από πέρυσι ο Αγγελόπουλος κατέθετε διαδοχικά αιτήματα αποφυλάκισης, τα οποία απορρίπτονταν. Στα τέλη Ιουνίου 2015, ωστόσο, δυνάμει του νέου νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, ο Έλληνας «βαρώνος της κοκαΐνης», όπως αναφερόταν στον Τύπο, αποφυλακίστηκε.

Ο Αγγελόπουλος είχε καταδικαστεί αρχικά σε ισόβια κάθειρξη. Ωστόσο, το 2011 το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων του Πειραιά «έσπασε» τα ισόβια, επιβάλλοντάς του κάθειρξη 22 ετών, με το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 10 Σεπτεμβρίου 2015).

Αξίζουν έπαινοι σε όλο το πολιτικό σύστημα που νομοθετεί, σε όλο το δικαστικό σώμα που απονέμει δικαιοσύνη, σε όλους τους αρμοδίους που διαμορφώνουν την ελληνική κοινωνία και δίνουν το παράδειγμα της ευνομούμενης κοινωνίας και του αυστηρού αλλά δίκαιου κράτους.

Η Ελληνική κοινωνία τώρα μπορεί να κοιμάται ήσυχη μια και αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Ζήτω η παγκόσμια μαστούρα και οι εκλεκτοί στυλοβάτες της.

1 σχόλιο:

  1. Η υπόθεση έχει και νεώτερα, όπως γράφεται στις εφημερίδες - δείτε το http://www.kathimerini.gr/831861/article/epikairothta/ellada/varies-skies-sthn-ypo8esh-toy-ellhna-eskompar .

    Και μάλλον θα έχει και άλλα.

    Το δράμα είναι ότι δεν θα διωχθεί κανένας είτε από την υπεράσπιση είτε από τους κυρίους της δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή