Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ξεφτίλα για δήμο Αθηναίων και αστυνομία …

Έκλεψαν προτομές από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων

Οι προτομές εκτιμάται πως κατέληξαν σε ένα από τα παράνομα χυτήρια της Αττικής
Πέντε προτομές από την υπαίθρια γλυπτοθήκη (Πάρκο Λογοτεχνών) του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων, στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσαν άγνωστοι.

Οι δράστες απέσπασαν τις ορειχάλκινες προτομές των Κώστα Ουράνη, Άγγελου Τερζάκη, Κωστή Μπαστιά, Γιώργου Θεοτοκά, καθώς και την προτομή του Παντελή Χορν.

Πιθανότατα χρησιμοποίησαν κάποιο μηχάνημα για να ρίξουν τις βάσεις και με τροχό αφαίρεσαν τις προτομές. Προκαλεί εντύπωση πώς κατάφεραν να μην γίνουν αντιληπτοί σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Αθήνας. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 13:05).


Τι τελικά συμβαίνει στην Αθήνα, τη διαμαντόπετρα στης Γης το δακτυλίδι;

Ξεφτίλα από άκρου εις άκρον.

Οι εγκληματίες ακόμα και οι ληστές κάνουν ότι γουστάρουν και ξεφτιλίζουν δήμο και αστυνομία.

Φαίνεται ότι και οι δυο έχουν παραιτηθεί από τα καθήκοντά τους και απλώς εισπράττουν μισθούς και υπερωρίες. Μια και τα παράνομα χυτήρια είναι αδύνατον να εντοπιστούν, όπως άλλωστε οι offshore, οι λαθρέμποροι, οι καπνιστές, τα τοξικά απόβλητα, τα φακελάκια, τα πλαστά πτυχία, οι επίορκοι, οι τεμπέληδες, οι αργόμισθοι και άλλοι πολλοί ενεργοί και ευημερούντες πολίτες
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου