Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Από χθες το βράδυ πείστηκα ότι ζω επάνω σε ένα βουνό πιλάφια και με περιστοιχίζουν ουρί του παραδείσου …

Και αυτά δεν είναι ουτοπία.

Μου τα περιέγραψε παραστατικά και απόλυτα πειστικά στην 81η ΔΕΘ, ο εξαιρετικός πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας


ο μόνος πλέον Έλληνας στο οποίο μπορώ να έχω τυφλή εμπιστοσύνη, απεριόριστο σεβασμό και πλήρη βεβαιότητα για τις ικανότητές του, των μοναδικών αρετών του και των αδιαμφισβήτητων ηγετικών του προσόντων. Και μάλιστα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Να απαριθμήσω μερικά για λόγους τεκμηρίωσης: εξαιρετικές οικονομικές γνώσεις, μοναδική κοινωνική ευαισθησία, απαράμιλλο αλτρουϊσμό, ανεπανάληπτη ικανότητα

κινητοποίησης όλων των δημιουργικών στοιχείων της χώρας, συγκινητική στρατηγική ικανότητα συνεργασίας με τους επιχειρηματίες και τους υποψηφίους επενδυτές, μοναδική ευαισθησία για το περιβάλλον και ιδιαίτερα την προστασία του από ρύπανση, απορρίμματα, τοξικά απόβλητα, κλπ., κλπ.

Ων ουκ έστι αριθμός.

Υποκλίνομαι μπρος το μεγαλείο του κ. πρωθυπουργού μας και δηλώνω μετανοημένος που δεν εκτίμησα τίποτε από όλα τα προηγούμενα μέχρι σήμερα.

Υποκλίνομαι μαζί με την Ιστορία, στο μεγαλείο του Μεγαλέξαντρου Τσίπρα του Α’.

ΥΓ: Περιμένω να δω πρωθυπουργό να μιλά με αριθμούς, πεπραγμένα, συγκεκριμένες επιτυχίες δικής του σύλληψης, συνέχεια της διοίκησης, αναγνώριση των θετικών επιτευγμάτων προηγούμενων κυβερνήσεων, αξιοκρατία, αξιολόγηση παντού, καταδίκη διορισμού συγγενικών προσώπων, αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών, και άλλα ζέοντα, που ενδιαφέρουν τους πολίτες και το μέλλον τους. Όχι το μέλλον του πρωθυπουργού και του κόμματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου