Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Άλλη μια απόδειξη ότι η Ελληνική δημόσια διοίκηση δεν έχει λόγο ύπαρξης …

Αφορμή για τις σκέψεις αυτές έδωσε το πρόβλημα με τη συμπροφορά των γονέων στο Ωραιόκαστρο.

Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα στις κοινωνίες, όσο ευνομούμενες και προηγμένες και αν είναι και το κράτος και η διοίκηση σχεδιάζονται για να τα παρακολουθούν και να δίνουν λύσεις.

Στην  Ελλάδα αμέσως κάθε πρόβλημα πολιτικοποιείται και παραπέμπεται στας καλένδας. Ακούσαμε τις απόψεις του υπουργού Φίλη, τις οποίες διατύπωσε ως νέος Περικλής - στα μισητά κατά τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - ΜΜΕ, με κορωνίδα τη διαπίστωσή του ότι ο δήμαρχος ανήκει στον ευρύτερο χώρο της ΝΔ. Ε, και;

Που είναι οι αρμόδιοι να πάνε αμέσως επί τόπου και να διαβουλευτούν με τους γονείς και να τους πείσουν ότι δεν έχουν δίκιο, αφού αποδείξουν ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας όλων των παιδιών και είναι προς το συμφέρον της χώρας η ενσωμάτωση τους στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Ο μόνος που ξύπνησε από το λήθαργο είναι ο κ. εισαγγελέας που διέταξε έρευνα και καταλογισμό ευθυνών. Άσχετος και αυτός και εχθρός της κοινωνίας.

Αυτά μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα ευδοκιμούν και δεν αποτελούν κανόνες διαχείρισης ευνομούμενων κοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου