Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Θαύμα πασιφανούς ανικανότητας και προκλητικής αδιαφορίας ...

Χθες Μεγάλη Παρασκευή οι πολίτες των Αθηνών δεινοπάθησαν από τον Ασπρόπυργο μέχρι σχεδόν την Κόρινθο, επί των  - όπως αποδεικνύεται - θλιβερών «νέων» αυτοκινητόδρομων.

Το πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα κατασκευής ή τα κατασκευαστικά λάθη, αλλά η ανικανότητα διαχείρισης του μεγάλου όγκου αυτοκινήτων που κινήθηκαν προς Πελοπόννησο.

Αποτέλεσμα, παρά τις διαφημίσεις και τις κορώνες των παράλογων όπως αποδεικνύεται αρμοδίων και του αρχιερέα της ανικανότητας υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ, Σπίρτζη, η διαδρομή Αθήνα - Καλαμάτα έγινε σε 4 ώρες και 30 λεπτά και όχι 2ώρες και 30 λεπτά.

Φυσικά δεν είδαμε μέχρι την Κόρινθο περιπολικό ή αστυνομία. Είδαμε πολλά φορτηγά να κινούνται, αν και είχαμε ακούσει ανακοινώσεις περί απαγόρευσης κυκλοφορίας και μεταφέραμε την αγανάκτησή μας στο 100. Και φυσικότατα όλοι οι μάγκες Ελληναράδες και κυρίως με ακριβά αυτοκίνητα, κινούνταν προκλητικότατα επί τη ΛΕΑ, ενώ οι νομοταγείς πληβείοι ακολουθούσαμε τη άθλια μοίρα μας των ταχυτήτων των 20-30-40 χιλιομέτρων την ώρα.

Εύγε σε όλους τους παράγοντες που διαφεντεύουν τη μοίρα των συγχρόνων Ελλήνων, Αυτών που κοιμούνται εν ώρα υπηρεσίας ή πίνουν τον καφέ τους, ενώ οι άλλοι ταλαιπωρούνται και καταναλίσκουν άσκοπα βενζίνη. Αυτών που αποφασίζουν να διατηρούν τους άθλιους μετωπικούς σταθμούς διοδίων στην είσοδο των αυτοκινητοδρόμων και δεν υλοποιούν τα ηλεκτρονικά διόδια.  

Καλό Πάσχα σε όλους τους πάσχοντες.
Δημοσίευση σχολίου