Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Η Διακήρυξη και οι αποφάσεις στο Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών της Αθήνας …

Με την Διακήρυξη των Αθηνών, όπου μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι η σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων αρχαίων πολιτισμών παραμένει επίκαιρη μέχρι σήμερα, επηρεάζοντας αποφασιστικά την πορεία της ανθρωπότητας, επισφραγίστηκε το Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών, οι εργασίες του οποίου άνοιξαν χθες στην Αθήνα.


Στο επίκεντρο των εργασιών βρέθηκε η ανάδειξη της σημασίας του πολιτισμού ως ενός διεθνούς κώδικα επικοινωνίας μεταξύ κρατών, ο οποίος διατρέχει οριζοντίως και καθέτως χρονικές περιόδους και γεωγραφικές ζώνες, και μπορεί να απαντήσει –ως έκφανση ήπιας ισχύος– στις προκλήσεις που αναδύονται επιτακτικά στη σημερινή συγκυρία … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 09:39, 25 Απριλίου 2017).

Επί τέλους. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία. Και ευχόμαστε με μέλλον και πολύ καλές προοπτικές.

ΥΓ: Μήπως πρέπει να μιλήσει ο κ. Κοτζιάς στον περίφημο καθ. και υπουργό υποτίθεται  Παιδείας - σκοταδιστή κατ΄ εμάς - κ. Κώστα Γαβρόγλου και να του πει να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του εναντίον των προγραμμάτων Ελληνικού Πολιτισμού του Παν. Αθηνών;
Δημοσίευση σχολίου