Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Διαπίστωση – 20 :  … για τις ευθύνες της αντιπολιτεύσεως …

Παρακολουθούμε σχεδόν συστηματικά τις συνεδριάσεις της Βουλής, για τα θέματα εκπαίδευσης και Υγείας και επιλεκτικά για ορισμένα άλλα.

Διαπιστώνουμε ότι η κυβέρνηση εμφανίζεται αρκετά ενημερωμένη για τα πεπραγμένα της αντιπολιτεύσεως στο παρελθόν και διαθέτει μηχανισμούς αναζήτησης και παρουσίασης των παλιών αποφάσεων.

Δυστυχώς η αντιπολίτευση που κυβέρνησε τα προηγούμενα χρόνια είναι εκτεθειμένη σε πολλά θέματα και εύκολα αποστομώνεται, χωρίς να μπορεί να αντιπαραθέσει ουσιαστικό αντίλογο.
Δημοσίευση σχολίου