Μπορούν να γίνουν κάποια απλά πράγματα που θα έχουν μεγάλο κατά
τη γνώμη μας αντίκτυπο στην ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών στα εστιατόρια.
Το περίφημο λαδόξιδο που προσφέρεται στα τραπέζια συνήθως βρίσκεται
σε δοχεία του καταστήματος, με πολλές φορές όχι καλή εμφάνιση και περιεχόμενο αγνώστου
προελεύσεως και ημερομηνίας πληρώσεως.
Φανταστείτε να υπάρχουν στα τραπέζια μικρά μπουκάλια 200 ή
250 ml με επώνυμο
ελαιόλαδο και ξύδι, με όλες της απαραίτητες ετικέτες και πληροφορίες. Το ίδιο
μπορεί να γίνει και με το αλάτι τουλάχιστον και προβολή της αλυκής προέλευσης.
Για το πιπέρι μπορεί να γίνεται προβολή της εταιρείας συσκευασίας μιας και
πρόκειται για εισαγόμενο προϊόν. Προφανώς για τα δυο τελευταία προϊόντα οι
ποσότητες θα είναι μικρές και ανάλογες
της κατανάλωσης.
Η ίδια λογική θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στα σερβίτσια,
στις χαρτοπετσέτες, τα μαχαιροπήρουνα κλπ.
Τι λέτε κύριοι του ΣΕΤΕ και του υπουργείου Τουρισμού αν
βρίσκεστε στην Ελλάδα και ασχολείστε με τον τουρισμό εν Ελλάδι.
ΥΓ: Υπάρχουν και άλλες προτάσεις μας για την εστίαση στην Ελλάδα
στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά, αλλά δεν έχουν τύχει καμίας προσοχής από τους
αρμοδίους (π.χ. διάθεση εμφιαλωμένου νερού, ψήσιμο στα κάρβουνα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου