Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Δύο χρόνια με αναστολή στον Ανδ. Γεωργίου …

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου,


για μία από τις πράξεις παράβασης καθήκοντος που κατηγορείτο και συγκεκριμένα γιατί δεν ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τη διαβίβαση των στοιχείων για το έλλειμμα του 2009 τον Νοέμβριο του 2010.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο και του επέβαλε την ανώτατη ποινή με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας Λάμπρου Πατσαβέλλα, ο οποίος στην αγόρευσή του είχε αναφέρει ότι η πράξη που του αποδίδεται έχει ιδιαίτερα ηθική απαξία. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:59, Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 11:55).

Για μια ακόμα φορά ο νομικός μας πολιτισμός θριάμβευσε.

Ο κ. Γεωργίου δεν ήταν κανένας κοινός εγκληματίας, φοροφυγάς ή μιζαδόρος όπως τόσοι και τόσοι επώνυμοι που τη γλύτωσαν και κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι απολαμβάνοντας τα κλοπιμαία, ή τα έσοδα τέλος πάντων από τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Πως το σεβαστό δικαστήριο μπορούσε να αναγνωρίσει ελαφρυντικά, όπως ο πρότερος έντιμος βίος;

Κανονικά έπρεπε να τον χώσουν μέσα βαθιά μια και αν δε κάνουμε λάθος εκκρεμούν και άλλες δίκες εναντίον του μισητού αυτού Έλληνα, που έκανε ακατανόμαστες πράξεις και έχουν να το λένε τόσοι και τόσοι ευυπόληπτοι πολίτες.
Δημοσίευση σχολίου