Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΠέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος στη Βουλή …

Παρακολουθούμε με απορία, θλίψη και αγανάκτηση τις ομιλίες των βουλευτών στη Βουλή των Ελλήνων, για το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Μαίνεται ο εμφύλιος και το πάθος και το μένος των πολεμοχαρών μισθοφόρων των κομμάτων είναι ανελέητο για τους αντιπάλους, ακόμα και τους αδυνάμους ή τους εκ πεποιθήσεως μετριοπαθείς.

Αν επιτρέπονταν η οπλοφορία, τα θύματα θα ήταν εκατοντάδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: