Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Η αλβανική μαφία στην Ελλάδα …

«Το αλβανικό οργανωμένο έγκλημα έχει αναδειχθεί την τελευταία δεκαετία σε μία από τις κύριες απειλές για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Eνωσης. 

 Φυτεία χασίς στο χωριό Λαζαράτι. Η Αλβανία είναι η κύρια πηγή της ινδικής κάνναβης που διακινείται στην Ενωση, σύμφωνα με έκθεση της Europol.

Παρά τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί σε επίπεδο Ε.Ε., η απειλή παραμένει ισχυρή. Η Ελλάδα, συνεπεία της γειτνίασής της με την Αλβανία, πλήττεται άμεσα από τις δραστηριότητες των αλβανόφωνων εγκληματικών οργανώσεων ως επακόλουθο του μεγάλου αριθμού μεταναστών που διαβιούν στη χώρα μας».

Αυτό επισημαίνεται σε εμπιστευτική έκθεση της ΕΛ.ΑΣ, για τη διείσδυση της αλβανικής μαφίας στη χώρα, την οποία δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα η «Κ»… (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 07.08.2017 : 12:14).

Όσοι φωνάζουμε για την απαράδεκτη ανεκτικότητα και προφανή ανικανότητα των αρχών της δημόσιας τάξης και τις εν πολλοίς απαράδεκτες πρόνοιες του νομικού μας πολιτισμού – τρομάρα μας – θεωρούμαστε συλλήβδην ρατσιστές και ξενόφοβοι.

Η Ελλάδα πρέπει να αναθεωρήσει άμεσα τις πολιτικές της για την ανεξέλεγκτη είσοδο στη χώρα πολιτών άλλων χωρών, με μοναδικό στόχο τις εγκληματικές δραστηριότητες που ανθούν στη χώρα.

Σε σχετικά πρόσφατη ανάρτησή μας – βλέπετε https://simpleandclear.blogspot.gr/2016/11/blog-post_71.html - είχαμε αναδείξει την ανάγκη σαρωτικών ελέγχων σε όλη την επικράτεια και σε όλες τις δραστηριότητες. Φυσικά μας αγνόησαν όλοι οι αρμόδιοι. Ελπίζουμε ότι τώρα που υπάρχουν και επίσημες εκθέσεις για το τεράστιο πρόβλημα και το Ελντοράντο της παρανομίας που έχει γίνει η Ελλάδα, να αλλάξουμε τακτική και να φερθούμε ως κράτος που αγαπά τους νομοταγείς πολίτες του και τους προστατεύει από κάθε καρυδιάς καρύδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου