Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Η χώρα που δεν γνωρίζει να κατασκευάζει φρεάτια στους δρόμους …

Η κατάσταση των δρόμων είναι τριτοκοσμική, επικίνδυνη και προκλητική.

Φαίνεται ότι οι εργολάβοι είναι σκιτζήδες και δεν ξέρουν να κατασκευάζουν δημόσια έργα, αλλά και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και δεν γνωρίζουν τη δουλειά τους αλλά και φαίνεται να μην ντρέπονται να αποδέχονται εύκολα τις κακοτεχνίες και να υπογράφουν ότι όλα βαίνουν καλώς. Κανείς εν βάζει εύκολα την υπογραφή του και η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι «αξίζει ο κόπος και ο κίνδυνος».

Μικρό παράδειγμα περιφρόνησης προς τους πολίτες είναι τα φρεάτια στο μέσο των δρόμων (όπου υπάρχουν βεβαία π.χ. Μεσογείων). Κανείς δεν ξέρει να φτιάξει επίπεδα φρεάτια αλλά όλα είναι υποβαθμισμένα σε σχέση με το επίπεδο του δρόμου, είναι επικίνδυνα και νομίζεις ότι ταξιδεύεις σε φουρτουνιασμένη θάλασσα. Ω Ελλάς το μεγαλείο σου ή μάλλον το μεγαλείο της αλληλοδιαπλεκόμενης διοίκησης.

Ως πολίτες θέλουμε επί τέλους να δούμε τα δημόσια έργα να είναι ποιοτικά και κατάλληλα και όλοι να κάνουν καλά τα έργο που τους αναλογεί.

Γιατί σε αυτή τη χώρα τίποτε το λογικό δεν είναι και προφανές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου