Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Παπαδημητρίου: Ανοιχτά 30 Κυριακές το χρόνο τα εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές …

Περί τις 30 Κυριακές το χρόνο, αντί για οχτώ που ισχύει σήμερα θα επιτρέπεται να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές της χώρας, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων περιοχών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε το πρωί ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δ. Παπαδημητρίου κατά τα εγκαίνια του δεύτερου Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ) στην Αθήνα, οι περιοχές όπου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, χωρίς τους υφιστάμενους περιορισμούς σε τετραγωνικά μέτρα και σε ιδιοκτησιακή μορφή, θα είναι στο δήμο Αθηναίων και συγκεκριμένα στο ιστορικό κέντρο, στην παραλιακή ζώνη της Αττικής και δη από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε κάποιες περιοχές του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, καθώς και στην περιοχή γύρω από το Αεροδρόμιο των Σπάτων.
«Φυσικά διαφωνούσαμε, αλλά αυτό είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική. Μπορούμε να το δούμε και αυτό ως εκσυγχρονισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρμόδιος υπουργός αναφερόμενος στο θέμα των Κυριακών … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 2 Μαΐου 2017).

Τα καταφέρατε κ. υπουργέ και σας θαυμάζουμε. Αλλά βγείτε λίγο έξω από το σπίτι σας να καταλάβετε τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε επίσης που ομολογήσατε ότι τα ανοιχτά μαγαζιά είναι μάλλον κανονικότητα σε πάρα πολλές χώρες και στις ΗΠΑ, στις οποίες και κατοικείτε.

Ελπίζουμε να μη ζητήσουν οι συνδικαλιστές τη κεφαλή σας επί πίνακι και να μη σας θυσιάσει ο εξαιρετικός πρωθυπουργός μας λόγω … – βάλτε εσείς ότι θέλετε εδώ.

Πάντως η επιτυχία σας ως υπουργού είναι επιεικώς ανύπαρκτη.
Δημοσίευση σχολίου