Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ευχάριστη αντιγραφή των προδιαγραφών του Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών …

Ο δήμος Αθηναίων ανοίγει τον Εθνικό Κήπο στον πολίτη και τον Πολιτισμό

Παιχνίδι και γνώση, μάθηση και ψυχαγωγία «θα γίνουν ένα» καθώς μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντελώς δωρεάν 150 εκδηλώσεις

Ο Εθνικός Κήπος, το εμβληματικό τοπόσημο της Αθήνας, από τον Ιούνιο, ζωντανεύει και γίνεται και πάλι προσιτός στη δημιουργία και τις τέχνες.

Επιδίωξη του δήμου Αθηναίων είναι να ενταχθεί στην καθημερινότητα των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης ο πολιτισμός, η άθληση και η δημιουργική απασχόληση και μάθηση. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, με τίτλο «Ζήσε τον Κήπο αλλιώς», αναμένεται να αποτελέσει το κεντρικό θέμα συζήτησης και ενδιαφέροντος του καλοκαιριού … (NAYTEMPORIKH, Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 09:00).

Κατ΄ αρχάς συγχαρητήρια σε όλους όσους σχεδίασαν και υλοποιούν τις δραστηριότητες που περιγράφονται στην είδηση.

Φαίνεται ότι οι ιδέες των Σύγχρονων Ασκληπιακών Πάρκων έχουν δυναμική και ουσία και θα προωθούνται όλο και περισσότερο, από τις κοινωνίες που αναζητούν νέες διεξόδους για τους νέους και τους πολίτες και λαμβάνουν σοβαρλά υπόψη τους τις ανάγκες τους.

Το άλλο εξαιρετικά σοβαρό και προωθημένο παράδειγμα είναι ο κήπος του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Ας ελπίσουμε ότι και το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή θα μεταμορφωθεί σύντομα στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου