Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Αξίζουν συγχαρητήρια για την εξυπνάδα και την άρτια οργάνωση …

Έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα μεγάλης αξίας από τον Άγιο Σάββα


Άγνωστοι έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.



Η κλοπή διαπιστώθηκε στις 7 το πρωί από εργαζόμενους, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, η αξία των κλαπέντων ανέρχεται σε περίπου 400.000 ευρώ.

Η διοίκηση του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή της κάνει γνωστό πως η διάρρηξη σημειώθηκε στο Γαστρεντερολογικό και το Πνευμονολογικό Τμήμα, με παραβίαση των θυρών. Όπως αναφέρει, βάσει των πρώτων εκτιμήσεων, έχουν κλαπεί επτά ενδοσκόπια και ένας επεξεργαστής από το Γαστρεντερολογικό Τμήμα, καθώς και ένα πληκτρολόγιο και ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπίου, ένα συνδετικό για το βίντεο του βρογχοσκοπίου από το Πνευμονολογικό Τμήμα.

Σημειώνεται πως η διοίκηση έχει δώσει εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:14:08, Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 11:09).

Η είδηση περιγράφει επ΄ ακριβώς τα μεγάλα προβλήματα της Ελλάδος;.

Κανένας δεν παραιτείται και κανένας δεν απομακρύνεται όταν δεν ξέρει τη δουλειά του, είναι  άχρηστος, δεν έχει ενδιαφέρον, δεν γνωρίζει το ρόλο του και τις ευθύνες του και θεωρεί ότι όλοι οι άλλοι είναι κόπανοι και πρέπει να τον ανέχονται.

Όλη η ηγεσία του νοσοκομείου, όλη η εταιρεία φύλαξης και όλοι οι υπεύθυνοι των κλινικών από τις οποίες εκπλήσσαν τα όργανα των 400.000 € πρέπει να απολυθούν πάραυτα.

Γιατί το νοσοκομείο είναι  ξέφραγο αμπέλι. Γιατί οι φύλακες μάλλον κοιμούμαι τα βράδια ή και όρθιοι.  Γιατί κανείς δεν ελέγχει ποιος μπαινοβγαίνει στις κλινικές και στα γραφεία. Γιατί ο μισθός πέφτει ανελλιπώς και κανείς δε χρειάζεται να αποδείξει ότι τον αξίζει, είναι αρμόδιος, έχει ικανότητες, έχει επαρκείς γνώσεις και αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου