Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Δεν εκσυγχρονίζεται με τίποτε αυτή η χώρα …

Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ, να τον προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή.

Φαντάζομαι ότι όλοι το γνωρίζουμε και όλοι το πιστεύουμε και όλοι θα θέλαμε να βρεθούμε στην εξοχή και να απολαύσουμε όλα τα ελέη του Θεού που μας προσφέρει στην ευλογημένη τούτη χώρα η Μητέρα Φύσις.

Αμ δε. Υπάρχουν και οι συνδικαλιστές. Οι απάτριδες αυτοί τύραννοι και Προκρούστες της σύγχρονης Ελλάδας που έχουν δικαίωμα ζωής και θανάτους (και κυριολεκτικώς αν είσαι άρρωστος και πρέπει να μεταφερθείς επειγόντως σε νοσηλευτική μονάδα) επί όλων των πολιτών της χώρας, και ιδιαίτερα των δύο μεγαλυτέρων των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

·         Καθολική απεργία της απολιθωμένης ΠΝΟ, για να ψοφήσουν στα νησιά
·         Καθολική απεργία η θρυλική ΤΡΑΙΟΣΕ, που δε δουλεύει σχεδόν ποτέ
·         Πολύωρες στάσεις εργασίας σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, έτσι για να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι ο μπος και ποιος κυβερνά

Ούτε η κυβέρνηση – και αυτή και οι προηγούμενες – δεν επιβάλλουν υπηρεσίες ασφάλειας, για να μην νεκρώνουν οι πόλεις. Και φυσικά κανένας δεν είναι σε θέση να μας πληροφορήσει αν όλα αυτά τα καλόπαιδα πληρώνονται τις ώρες που κάνουν ασκήσεις ετοιμότητας εκτίνον της νομιμότητας και των αρχών δικαίου.

Τα ίδια και τα ίδια. Δέκα συνδικαλιστές κομματόσκυλα κάθε φορά, αδρά αμειβόμενοι και τεμπέληδες μας διαφεντεύουν και αρνούνται να δουν την πραγματικότητα ή πολεμούν κάθε ρύθμιση με κοινωνική δικαιοσύνη προκειμένου να συγκυβερνούν και να επωφελούνται κυρίως οικονομικά. Οι σύγχρονοι  κηφήνες.
Δημοσίευση σχολίου