Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Nέα 48ωρη απεργία από την ΠΝΟ ….

Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία για όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε για την Πέμπτη και την Παρασκευή η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας  (ΠΝΟ), κλιμακώνοντας την αντίδρασή της στα νέα μνημονιακά μέτρα.Η απόφαση ελήφθη κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της ΠΝΟ και σε συνέχεια της 48ωρης απεργίας για τις 16 και 17 Μαΐου.

Στην ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία ζητάει την κατανόηση και τη συμπαράσταση του επιβατικού κοινού και κάνει λόγο για «αγώνα, ο οποίος αφορά όλη την ελληνική κοινωνία» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:20:41, Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 13:04).


Η ασυδοσία της ΠΝΟ και των μετρημένων στα δάχτυλα παραλόγων συνδικαλιστών της πρέπει να σταματήσει. Ελπίζουμε να τους κοπεί η φόρα με τα νέα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους Θεσμούς. Και κάποτε να τεθεί το ερώτημα τι φοβούνται οι εργαζόμενοι στα πλοία και οι απεργίες έχουν 100% συμμετοχή;

Η Ελληνική κοινωνία και τα νησιά έιναι όμηροι της κομματίλας των κομματοσυνδικαλιστάδων που θέλουν την Ελλάδα χρεωκοπημένη, άρρωστη, ανίκανη, ξεχαρβαλωμένη και ελεγχόμενη από τους ίδιους.

Και πρέπει το κράτος να βρει τρόπους να καθιστά υπευθύνους της οικονομικής ζημιάς που προκαλούν, εξαιτίας των αναίτιων απεργιών.
Δημοσίευση σχολίου