Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Γιατί εξακολουθούμε να εγκαινιάζουμε θνησιγενή νοσοκομεία …

Το νέο νοσοκομείο Σαντορίνης, που με φανφάρες εγκαινίασε ο εξαιρετικός και μανιώδης εκσυγχρονιστής της Ελλάδος, εκλεκτός πρωθυπουργός μας. Κ. Αλέξης Τσίπρας, θα έχει τη τύχη όλων των μικρών επαρχιακών νοσοκομείων, αν και  το απευχόμαστε ολοψύχως («Εγκαίνια με φόντο τα προβλήματα», ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 07.07.2016).


Η πορείας όμως όλων των μικρών και  μεγάλων νοσοκομείων της περιφέρειας αποδεικνύει το βάσιμο των ισχυρισμών μας.

Πρώτα δεν θα βρίσκουν προσωπικό, μετά δεν θα έχουν πιστώσεις, μετά δεν θα το εμπιστεύονται οι 10.000 περίπου μόνιμοι κάτοικοι (ιδιαίτερα όσοι έχουν μυαλό και οικονομική άνεση) και μοιραία θα καταντήσει οίκος ευγηρίας και ΚΑΠΗ τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα.

Αντί να γίνει ορθολογισμός των υφιστάμενων  μονάδων, με ενίσχυση των καλών και  αποτελεσματικών και ευρεία εφαρμογή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, εμείς συνεχίζουμε το θεάρεστο έργο της διαπλοκής και του άθλιου πολιτικού συστήματος που λέει ότι βδελύσσεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά αντιγράφει μανιωδώς.

Από τα νέα νοσοκομεία πλουτίζουν οι εργολάβοι, πληρώνουν άσκοπα οι φορολογούμενοι πολίτες, οι πολίτες δεν έχουν καλές υπηρεσίες φροντίδας υγείας, και η λειτουργία των μονάδων εξελίσσεται σε καθημερινό καυγά μεταξύ συνδικαλιστών και διοίκησης, με θύματα τους πολίτες και κυρίως τους ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου