Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Μπαρούφες υψηλής τεχνολογίας ή και αερολογίες …

Στην έδρα του τεχνολογικού κολοσσού Huawei στο Πεκίνο ο Αλέξης Τσίπρας

Η ελληνική κυβέρνηση για πρώτη φορά επενδύει σημαντικά στον κλάδο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας, γιατί αυτό αποτελεί το οξυγόνο της οικονομίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στην έδρα του κινεζικού τεχνολογικού κολοσσού Huawei στο Πεκίνο.


Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε από τους επικεφαλής της εταιρείας -και μάλιστα υπό τον ήχο του Ζορμπά- σε διάφορα τμήματα, όπου έγινε παρουσίαση των τεχνολογικών επιτευγμάτων της Huawei όπως τα κινητά τηλέφωνα 5G αλλά και έξυπνες εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας.

Ο κ.Τσίπρας στη συνάντησή του με τους επικεφαλής του κινεζικού ομίλου αναφέρθηκε στη δημιουργία της Γ.Γρ. Ψηφιακής Πολιτικής παρά τω Πρωθυπουργώ και στο γεγονός ότι ο νέος αναπτυξιακός νόμος θέτει στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων τις Νέες Τεχνολογίες, την Πληροφορική και την Έρευνα. Πρότεινε, μάλιστα, τη δημιουργία ενός τεχνολογικού πάρκου στην Αθήνα σε συνεργασία με την Huawei. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι νέες τεχνολογίες είναι αναπτυξιακό εργαλείο και όχι απλά ένας κλάδος της οικονομίας.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Huawei τόνισε ότι η κινεζική εταιρεία θα εφαρμόσει ένα πρόγραμμα τριετούς διάρκειας για την εκπαίδευση Ελλήνων φοιτητών στην τεχνολογία νέας γενιάς. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, 3 Ιουλίου 2016).

Θαυμάστε μπαρούφες, αερολογίες και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς.

Εμείς απλά θα ρωτήσουμε:

- Πόσες θέσεις εργασίας υψηλής τεχνολογίας δημιουργήσατε κ. πρωθυπουργέ στους 18 μήνες διακυβέρνησης της Ελλάδος;
- Πόσες νέες επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας δημιουργήθηκαν κ. πρωθυπουργέ στους 18 μήνες διακυβέρνησης της Ελλάδος;
- Πόσες τεχνολογικές καινοτομίες μετατράπηκαν σε προϊόντα διεθνούς βεληνεκούς κ. πρωθυπουργέ στους 18 μήνες διακυβέρνησης της Ελλάδος;

Ακούγοντας τα επιτεύγματα της Ελλάδος που απαριθμήσατε χάρις στις εξαιρετικές πολιτικές και στρατηγικές της κυβερνήσεως σας, οι δυστυχείς Κινέζοι έμειναν άφωνοι και ακόμα κλαίνε τη μοίρα τους.

Σας περιμένουμε κ. πρωθυπουργέ εναγωνίως να επιστρέψετε νικητής και τροπαιούχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου